dissabte, 25 d’abril del 2009

DIUMENGE 26 CELEBREM L'ABRIL REPUBLICÀ A CORNELLÀ. VOLEM DECIDIR!




Abril és mes de proclamacions de repúbliques, de trencament amb règims d’explotació monàrquics, de celebració d’exili de Borbons, és per tant un mes antimonàrquic, de llibertats, de laïcitat, per la igualtat i la fraternitat. Mes de commemoracions i de mirar cap endavant, de treball per a la consecució de la veritable democràcia. Aquella que governa la decisió del poble, no la que està regida per cap corona, ni per constitucions monàrquiques intocables.

Republicans, antimonàrquics, antifeixistes, tots els ciutadans lliures que volen gaudir del seu dret a decidir: No volen ser súbdits. Ja està bé del “atado y bien atado”. 70 anys després de la victòria feixista ens unim per honorar a les víctimes del franquisme i per a demanar Veritat, Justícia i Reparació, tot exigint l’anul·lació dels judicis del franquisme.

Un mes d’abril per a denunciar que mentre moltes famílies pateixen la crisi, existeix una, cada dia més gran, que no tindrà problemes per pagar hipoteques, cotxes, vacances, rebuts domèstics, educació, menjar o vestit. No patiran perquè els que no arriben a final de mes li subvencionaran tots els seus reials luxes.

Parlarem de moltes altres realitats amb les que tenim un deute de solidaritat i compromís. Vine i compartirem una festa republicana en un abril de pluralitat, d’unitat i de participació ciutadana.