dissabte, 30 de maig del 2009

30 DE MAIG DE 2009. 12 HORES. PLAÇA SANT JAUME




Aquesta propera concentració no és una més. Volem visualitzar que darrera de la nostra feina, de la nostra lluita per la Veritat, la Justícia i la Reparació, hi ha un compromís de tots els que estem treballant pels drets de les víctimes del franquisme. Per això us demanem un petit esforç, creiem que no és massa comparat amb els sacrificis dels que ens van precedir i dels que encara ens acompanyen, i saben perfectament que va ser la repressió franquista perquè la van patir personalment. Tots els que estem implicats en la defensa dels drets de les víctimes del feixisme en aquest Estat, tots nosaltres som víctimes del passat, d'aquest present desagraït i, si no reivindiquem i exigim, serem víctimes per sempre d'un futur d'oblit. Tots plegats hem de sortir al carrer a demanar allò que ens deuen, ho farem aquesta vegada?

Convoqueu cadascú dels que rebeu aquest missatge els vostres familiars, amics i companys, segur que tots podem fer-nos acompanyar per varies persones conscienciades de que l'estat espanyol té un deute que saldar amb els ciutadans, que van lluitar i lluiten per la llibertat i la democràcia en aquest país.

És molt trist haver de demanar Justícia per als lluitadors antifeixistes després de més de 30 anys de Transició, però encara ho és més no fer-ho.

Fem d'aquesta quarta concentració un acte multitudinari, entre tots podem! Prou impunitat per als crims del franquisme!
No oblideu les fotos dels vostres familiars.

Rebeu la nostra gratitud,

La Mesa de Catalunya d'Entitats Memorialistes.