dimecres, 31 d’octubre del 2012

TRENTA-QUATRENA CONCENTRACIÓ PER LA VERITAT, LA JUSTÍCIA I LA REPARACIÓ. PER LA MEMÒRIA!.




El testimoni de que la lluita continua viva està en les persones que van fer-ho una vegada, plantar cara al feixisme amb patiment i resistència, aquelles que van conquerir els drets que ara ens roben, que encara i amb força ens mostren el camí per a desfer-nos de l'opressió i d aquestes noves cadenes amb les que volen lligar la nostra voluntat. Cadenes fetes amb els barrots de les presons on tantes i tants van ser privats de la llibertat i de la vida a cops de fusta i fam. Vam compartir aquesta concentració amb els iaioflautes que sense por van voler entrar allà on hauria de governar la voluntat del poble i no la tisora, no van poder traspassar la porta del Parlament però, una vegada més, si la dels nostres cors.





Tampoc deixem de lluitar tots els companys i companyes que defensem la memòria dels nostres éssers estimats i la nostra pròpia. El nostre compromís amb aquesta causa és cada dia més fort ja que cada dia som més els que no donem per perduda aquesta reivindicació legítima i legal, en la qual ens hi juguem molt. Per això no ens aturarem, ara més que mai estem convençuts de que la victòria de la Memòria serà l'esperança d'un demà en llibertat i de justícia social.






A totes les companyes i companys de la Memòria, als que són i no vam poder acompanyar-nos, als que no hi són però estan sempre i en especial a la nostra Paquita, per a que la seva memòria visqui en nosaltres i per a que podem compartir la seva il·lusió, la seva entrega i la seva veu en moltes jornades de reivindicació.